اخبار

گلپخش اول

۲۵ مهر ۱۳۹۸ |

حضور مدیرعامل و هیات عامل شرکت گلپخش اول در برنامه گنجینه های سازمانی

معاونت منابع انسانی و سیستم ها، واحد روابط عمومی شرکت گلپخش اول، از حضور جناب آقای مهندس قارداشی، مدیرعامل محترم شرکت گلپخش اول به همراه هیات عامل در برنامه گنجینه های سازمانی که با حضور جناب آقای دکتر سزاوار، مدیر عامل محترم گروه مهد سرمایه گذاری خاورمیانه به همراه معاونین و مدیران گروه مورخ 21 مهر ماه 98 در محل سالن جلسات شرکت پاکشو برگزار گردید، خبر داد.

در اولین برنامه گنجینه های سازمانی که با هدف به اشتراک گذاری تجربیات سازمانی مدیران ارشد و موفق برگزار گردید، تجارب جناب آقای دکتر سزاوار طی مصاحبه ای با سرکار خانم دکتر مهری عبدالوند، معاون مدیر عامل در امور توسعه سرمایه های انسانی گروه مهد سرمایه گذاری خاورمیانه، با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشته شد.

جناب آقای دکتر سزاوار طی این مصاحبه از گنجینه های سازمانی تحت عنوان مدیریت دانش، تجارب، اندیشه ها و تفکراتی که درسازمان وجود داشته و موجبات بلوغ سازمانی را در گروه صنعتی گلرنگ فراهم آورده است، نام برد. ایشان همچنین هدف از برنامه گنجینه های سازمانی را بازگشت به تجربیات افراد و کنکاش در آن برای انتقال به نسل های آینده دانست.

ایشان در ادامه، انجام سخنرانی انگیزشی توسط تمامی مدیران گروه صنعتی گلرنگ برای مخاطبین و همکاران خود در شرکت ها را در طول یک سال از الزامات کاری مدیران برشمرد.